Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Šok ispovijest slavnog glumca: ”Umro sam u 5 sati. Ovako izgleda klinička smrti: nema nikakvog svjetla, ni tunela..” – Alternativa

Radko Polič jedan je od najpoznatijih slovenskih glumava koji je ispričao kako je u roku od sedam godina čak četiri puta umro, odnosno doživio kliničku smrt. Ispričao je i kako je uspio preživjeti atentat i to zavaljujući cigareti, da se zbog Slobodana Miloševića potukao sa Batom Živojinovićem.

Mnogi se pitaju da li se ugleda svjetlost i tunel kada umremo, kako to sve zapravo izgleda? Na ovo pitanje rijetko koja osoba može da nam ponudi odgovor, jer ko god je umro nije se više vratio.

Međutim, ovaj glumac je priznao da nema nikakve svjetlosti niti tunela, jer je on umro četiri puta i vratio se.

”Sve je laž što nam se govori. Sjećam se kada sam umirao da zadnja pomisao mi je bila ”pa majko moja, zar i ja odo”. I tada nastupa drama i crnilo. Kada sam otvorio oči i shvatio da su me vratili doktori u život, osjećao sam se preporođeno, ka da me majka ponovo rodila. Nije ni meni bilo jasno kako to da se desi. Treba ti pola sata da dođeš sebi, a upravo je to period kada se iznova rađaš. Gledaš sva ta lica koja se nalaze oko tebe, ne znaš zašto su tu, zašto su sva svjetla upaljena, šta pričaju.”

”E tada počinješ shvatati kako si se zapravo ponovo rodio. Misliš da si dijete. Sada mi je jasno kako se djeca osjećaju kada se tek rode. Smetaju ti sva ta svjetla. Ne znaš šta se oko tebe dešava, ne znaš ko si, gdje se zaista nalaziš. Nema niti jedne stvari da ti je jasna. Tek poslije nekoliko sati sjetiš se ko si zapravo ti.”- ispričao je ovaj glumac.