Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

ŠOK ISPOVIJEST ŽIKE JAKŠIĆA: Bio sam dužan 100 000 maraka, PRAVU LJUBAV SAM IMAO SA SLAVICOM ĆUPTERAŠ! Imamo lijepe uspomene! – Alternativa

Saša Jakšić Žika vodi jedu od najpoznatijih emisija na našim prostorima, a to je ”Nikad nije kasno”. Omiljeni je među publikom, koju je uspio i da nasmije i da rasplače u jednoj emisiji. Rijetko koja osoba je znala koliko je njegov put do uspjeha bio težak i trnovit, ali je opet uspio da se iz svega izdigne i postane ono što je danas.

Žika je rođen u Aleksandrovcu, otac Dušan je radio u jednoj fabrici ventila, dok mu je majka Mirjana radila kao učiteljica. On ima i mlađeg brata Vladimira Jakšića Musu, koji je svima poznat iz filma ”Lepa sela lepo gore”.

Prije nego je počeo da radi na televiziji Žika je svirao u bendu ”Ritam srca”, a održavali su koncerte po cijelom regionu, da bi se iznenada 2000. godine raspali.

”U životu sam imao jedan veliki lom. Doživio sam bankrot! Kriv sam sam, jer kad čovjek ne zna u svom životu šta hoće, onda radi ono što ne treba i što ustvari neće. 2000. godine odlučio sam da odem u Njemačku kako bi svom sinu Andriji i supruzi Snežani obezbjedio bolje uslove za život. Sa nekim hotelom sam uspio da sklopim posao, ali sam vrlo brzo shvatio da taj posao nije za mene. I ono malo ušteđevine što sam sabrao sam na kraju izgubio, da mi je na kraju ostao samo dug od 100 000 maraka. Morao sam raditi šest godina da bih vratio dug koji sam imao.

Brak koji je ionako bio na klimavim nogama, dodatno je poljuljan. 2001. godine odlučili smo da se razvedemo, a onda je raspao se i bend u kojem sam bio. Nisam mogao vjerovati da mi se svijet ruši na sve strane u tih godinu dana. Em sam dužan, em mi se porodica raspala, a onda i bend u koji sam toliko nade polagao.”- rekao je voditelj.