Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Šok izjava Dare Bubamare:”Moje dijete neće ići sa polupismenom djecom u školu! On ide u privatnu, a ne u neku seljačku!” – Alternativa

Već nekoliko godina na javnoj sceni možemo da vidimo Daru Bubamaru koja je oduvijek bila u centru pažnje, kako zbog svog izgleda, odijevanja, tako i zbog skandaloznih izjava. Njoj očito nije bitno na koji način privlači pažnju na sebe, nego joj je bitno samo da se o njoj govori.

Čak i kada se desilo da su u javnost isplivale njene slike na kojima je naga, to njoj nije smetalo, nego je znala da kroz šalu kaže kako je i loša reklama , zapravo reklama. S tim se moramo složiti, ali valjda je najbitnije da se karijera gradi na pravilan način, a ne da se o njoj svašta zna i ogovara.

Desilo se prije nekoliko dana da je Dara Bubamara ponovo u žiži interesovanja svih medija, kada je izjavila da njen sin ne ide u obične seljačke škole, nego da ide u privatnu. Ono zbog čega se odlučila na ovu opciju, jeste što ne želi da joj se sin druži sa ”običnom djecom”, nego sa djecom javnih ličnosti Srbije. Smatra kako on zaslužuje najbolje, te da se prema njemu nastavnici odnose sa poštovanjem.

Prema njenim riječima, dijete koje ide u privatnu školu manje je izloženo podrugivanju druge djece. Osim nastavnika u privatnoj školi, tamo će se i ostali učenici prema njemu odnositi sa poštovanjem i voljeti će ga, jer je sin jedne pjevačice. Njen sin će imati sve privilegije.

Ovo je izazvalo lavinu komenatara na društvenim mrežama, a neki od komentara čitatelja su bili da na vaj način dijete nikada neće izrasti u zdravu i kvalitetnu osobu, te da njena profesija i nije nešto čime može da se hvali i zahtjeva da se prema njenom sinu drugačije ponašaju nego prema drugoj djeci.