Jedna od popularnijih starijih pjevačica na našim prostorima, svakako je Neda Ukraden, koja polako korača prema osmoj deceniji svog života. U posljednje vrijeme o njoj se mnogo govori i u žiži je interesovanja, a sada je ponovo privukla veliku pažnju na sebe.

Ona na društvenim mrežama ima veliki proj pratilaca, koji žele da prate sve što ona radi i objavljuje. Neda želi da im se na neki način zahvali na tome, pa često objavi poneku sliku kako bi fanovi bili upoznati gdje je. Tako je i sada iznenadila sve, kada je objavila fotografiju u provokativnom izdanju.

Tokom odmora na moru, često se slikaje i to objavljuje na društvenim mrežama. Mnogima nije jasno otkud joj hrabrost za to, obzirom da je već u odmaklim godinama i to joj nikako ne pristaju, ali očigledno da to nju nije briga.

Slika koju je objavila izazvala je mnoštvo reakcija i komentari su se počeli nizati jedan za drugim. Objavila je sada jedan selfie na kojem se jasno vidi njen duboki dekolte, na vratu nije primjećeno mnogo bora, a ujedno se vidi i gornji dio kupaćeg. Za veoma kratak vremenski period uspjela je dobiti veliki broj lajkova.

Neki od komentara bili su ”Nedo, superu izgleda!”, ”Prava si ljepotica”, ”Božanska ženo”, kao i ”Prelijepo”.

Šta vi mislite o ovome? Mislite li da pretjeruje sa slikama, obzirom na svoje godine?