Jovana Jeremić je jedna od najkontraveznijih voditeljica u posljednje vrijeme koja je uspjela da privuče pažnju široke narodne mase i o njoj se stalno govori. Poznata je po oštrom jeziku i da će reći sve što joj je na duši, ali isto tako da se pojavljuje u raznim izdanjima, iako je riječ o ozbiljnoj emisiji.

Mnogi su se iznenadili kada su ovu voditeljicu ugledali u ovom izdanju, jer često je znala da iznenadi gledaoce svojom pojavom, ali ovo je po mišljenjima mnogim već pretjerano.

Ona je izašla pred kamere u tanka farmerkama, bez imalo stida i srama. Poznato je da ona tokom vođenja emisije, često ustaje i hoda po studiju, a danas kada je hodala samo je okrenula leđa i svako je mogao da vidi njenu pozadinu. Bukvalno su svima popadale vilice od uzbuđenja. Imala je na sebi majicu koja je oslikavala njene grudi.

Prije nekoliko dana pojavila se vijest da je Jovana Jeremić u tajnoj vezi sa kompozitorom Aleksandrom Milićem Milijem. On je odmah oglasio se i demantovao tu vijest, rekavši kako je nalog od dopisivanja lažni, pa samim tim je i dopisivanje. Priča je počela kada je neko uslikao Jovanin telefon dok je vodila emisiju, a u pozadini se vidjelo s kim se dopisuje.

”Stvarno ste me nasmijali. Moj nalog ne izgleda tako, dopisivanje je lažno, sa nekom drugom osobom. Nikada sa tom voditeljicom nisam imao kontakt. Ja se trenutno nalazim u Turskoj i super mi je.”