Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

ŠOK! Oženio se Zmaj od Šipova, nije više DIVLJAK KAO PRIJE! Ne liči na sebe, a MLADA JE BOMBA! (FOTO) – Alternativa

Danas ćemo malo vremena da pružimo rijaliti učesnicima koji su u određenom periodu zabavljali nas preko malih ekrana. Danas je daleko najpoznatiji rijaliti Zadruga, koji obara rekorde gledanosti iz sezone u sezonu.

Željko Mitrović i njegova ekipa, osmislili su program koji će zabaviti sve, kako mlađe generacije , tako i one starije, koje sa ne strpljenjem prate program iz dana u dan. Najveći problem u ovom rijeliti jeste što se promoviše nasilje i blud, a niko od vlasti ne reaguje na to, pa makar da se ne emituje u toku dana kada djeca mogu to da gledaju.

Mnogima nije jasno kako može nasilje da se emituje u toku dana, kada roditelji nisu kod kuće i ne mogu pratiti šta im djeca gledaju na malim ekranima. Sve to djeluje na psihičko stanje djece, pa kasnije nije ni čudo kada vidimo neke maloljetne osobe kako se oskudno oblače i takve slike stavljaju po društvenim mrežama.

Na Happy televiziji možemo da gledamo rijaliti program Parovi, koji se emituju već desetak godina. Tu smo mogli da upoznamo Zmaja od Šipova koji je obični veseli čovjek sa sela, a jako je omiljen među publikom. On se bavi stočarstvom, nekada izgleda malo divlji publici, ali to je uglavnom i razlog zašto ga vole. Nakon završetka rijelitija, vratio se u svoje selo, kako bi pratio i borbu sa bikovima.

Iskoristio je priliku i da se slika sa svojom koleginicom iz Parova, Ivanijm Bajić sa kojom je dodao i opis da se ženi. Da li je ovo neka njegova šala ili će zaista doći do toga, ostaje nam da vidimo!