Jedna od najvećih zvijezda u regionu, Lepa Brena svoju je karijeru u potpunosti izgradila na svom talentu. Daleko od skandala, spasila je privatan život i porodicu. Pošto Brena nikada nije bila umješana ni u kakve skandale, javnost je bila iznenađena tvrdnjama slavnog muzičara, koji je svojevremeno bio Brenin ljubavnik.

To je priča o Draganu Antonijeviću Aklinu, muzičkoj zvijezdi osamdesetih, koji je oduševio tadašnju javnost. Posle mirne karijere, odlučio je da se vrati na vrata sa knjigom posvećenom Lepoj Breni. Muzičar tvrdi da su se on i Brena zaljubili 1993. godine. Lepa Brena je ovaj skandal ostavila iza sebe.

„Upoznao sam Brenu u studiju pokojnog Rake i odmah sam se zaljubio u nju. Kasnije se i ona zaljubila u mene, ali tada sam imao djevojku i otišao sam jer nisam želio da je prevarim. Osjećanja prema Breni su ipak bila jača. Često smo se viđali, jednom kada je bila u stanu sa Marinom i Futom htjela je da me poljubi ali sam je odgurnuo jer sam se plašio da će mi brzo dosaditi bilo joj je dosadno Brena je pokušala da bude sa mnom. 1990. počela je Brenina turneja, tako da smo se rijetko viđali, ali se stalno čujemo.”

“Mislim de naša ljubav bila osuđena na propast zbog Fute i Marine”