Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

ŠOK priznanje poznatog muzičara: BIO SAM BRENIN LJUBAVNIK! Boba slao ljude da ga prebiju! – Alternativa

Jedna od najvećih muzičkih zvijezda na našim prostorima, svakako je Lepa Brena koja je zahvaljujući svom talentu uspjela izgraditi karijeru i to u kratkom periodu. Ona je pokušavala da svoj privatni život i porodicu drži što dalje od skandala. Obzirom da nismo imali priliku često da čitamo skandale vezane za Breninu porodicu, svi su se iznenadili kada se pojavila priča da je Brena imala ljubavnika.

Navodno je riječ o Draganu Antonijeviću Aekelinu koji je bio muzička zvijezda tokom osamdesetih godina prošlog stoljeća, a koji je oduševio publiku. Napravio je zatišje u svojoj karijeri, a onda iskoristio priliku da napiše knjigu u čast Lepoj Breni i tako se vrati na velika vrata i privuče ponovo veliku pažnju javnosti. Prema njegovim riječima, Lepa Brena i on su se mnogo voljeli 1993. godine.

”U studiju kod Rake upoznao sam Lepu Brenu i svidjela mi se na prvi pogled. Kako je vrijeme odmicalo i ona se počela zaljubljivati u mene, a ja sam tada imao jednu djevojku. Kasnije kad sam shvatio da je ovo sa Brenom ljubav, ostavio sam djevojku jer nisam htio da je obmanjujem i lažem. Osjećanja koja sam imao prema Breni bila su mnogo jača i iskrenija.

Obzirom da smo često imali snimanja, tako su se i nas dvoje često susretali. Jednom smo se vidjeli kod Fute i Marine u stanu i ona je htjela da me poljubi, ali ja sam je blago odgurnuo, jer nisam htio da joj brzo dosadnim i da me ostavi. Brena je nekoliko puta pokušavala sa mnom da razgovara, čak je kontaktirala i moju majku, ali ja nisam htio s njom da razgovaram. Toliko sam bio glup i blesav. ”- rekao je Arlekino.

”Mislio sam kako naša veza nema perspektivu, jer sam ja bio mladi muzičar koji je tek koračao u muzici, a ona već tada velika zvijezda. Nakon njene udaje za BObu , odlučio sam da napišem knjigu u znak ljubavi koju sam prema njoj osjećao.”