Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

ŠOK PRIZNANJE ZLATE PETROVIĆ! Svoje bivše muževe TUKLA: Hasanu, Peji i Saši Popoviću voljela da PUKNE ŠAMARČINU! – Alternativa

Zlata Petrović nikada nije krila da je u svom životu imala mnogo ljubavnih veza, koje su poslije određenog perioda pucale, ali ona nikada nije odustajala od ljubavi. Često zna da govori o vremenima i posebnim trenucima koje je imala sa svojim partnerima i muževima, te prrepričava njihove anegdote.

Priznala je kako je znalo doći da se pobije sa svojim suprugom, pogoovu kad misli da su oni to i zaslužili. Neki d njenih muškaraca koji su znali itekako izvući deblji kraj bili su Hasan Dudić, Zoran Pejić, te Marko Kodić.

Kada je bila jako mlada živjela je sa Mirkom Kodićem poznatim i jako uspješnim harmonikašem, da bi ubrzo poslije toga počela i da živi sa Hasanom Dudićem. Nakon što je shvatila da joj ne odgovara život sa Hasanom, ona ga je ostavila i počela da živi sa Sašom Popovićem.

I sama pjevačica priznala je kako je imala skandalozne i turbulentne odnose sa svojim partnerima, ali se ne kaje, jer drugačije bi ona izvukla deblji kraj. Priznala je kako je jako energična žena, koja nikada nije dala na sebe, pa zato ne može ni da ostavi neki lagani odnos sa partnerom. Muškarce sa kojima je bila, mnogo je voljela, nikada nije gledala da li su imućni ili ne, ali nije dozvoljavala da je ugnjetavaju.

Znala je, kako otkriva, da se potuče sa svojim partnerom da je oko njih sve padalo, a kada bi se počeli svađati ona je njih šamarala. Ali, dodaje kako su i oni nju, jer je to njima bila zaista zanimljivo. Iz neke velike strasti voljeli su da ih Zlata malo pucne i opali koji šamar.