Na svom vjenčanju mladenci su trebali da igraju, i zabavljaju se sa gostima, ali iznenada je sve počelo da se odvija po zlu, jer se mladoženja u jednom trenu sjetio da je izgubio meč. U istom trenu se okrenuo prema mladoj i počeo ju jako udarati po glavi, dok su gosti sve to samo posmatrali i smijali se.

Bračni par je počeo da igra mini-igru, ali niko nije očekivao da će ovako mladoženja da se ponaša, kada se sjeti da je izgubio meč. Svi prisutni bili su u stanju šoka, a ubijeđeni su da je mladožeja ovo uradi iz bijesa i nemoći.

Jedan od gostiju uzeo je mobilni telefon i snimio ovu užasnu scenu. Jasno se vidi kako su mladenci na maloj bini, te oko njih sijaju mnoge LED sijalice. Oni tu nisu sami, ima i nekoliko njihovih prijatelja, a na društvenim mrežama se vodi polemika da je moguće da su to kumovi. Tada su mladenci počeli neku igru igrati, i kada je mladoženja počeo gubiti bio je bijesan.

Iako je trebao svojoj supruzi da čestita na pobjedi, on se okrenuo prema njoj i počeo je iz sve snage udarati rukom po potiljku. Prijatelji koji su bili oko njih nisu uopšte reagovali, niti pokušali da spase mladu. Prisutni gosti su mislili kako je sve ovo gluma i da se mladi bračni par dogovorio, pa su počeli da se smiju cijeloj sceni.

Žena koja se nalazila pored mlade, nekoliko trenutaka kasnije uzela ju je za ruke i negdje odvela, a muškarac koji je stajao pored mladoženje bio je jako nervozan i samo je gledao nešto po telefonu.

Pogledajte video kako je to izgledalo: