Šok u Mitrovici! Pogledajte šta se desilo i zbog čega je porodica morala da se odseli iz svoje kuće! (FOTO) – Alternativa

Šok u Mitrovici! Pogledajte šta se desilo i zbog čega je porodica morala da se odseli iz svoje kuće! (FOTO)

Prava drama se ovih dana dešavala kada je Veri R. koja ima 72 godine iz sela Stojnik koji se nalazi u blizini Mitrovice u podnožju Kosmaja, koju je prema njenim riječima kada je objasnila skoro svake večeri od početka godine zvao njen suprug koji je naime umro prošle godine u decembru. Njegova supruga Vera je rekla da je njen suprug umro 26.decembra nakon jako duge i teške bolesti a ona pati za njim svaki dan. Nakon samo 10 dana nakon sprovoda, Veru je naveče probudio telefon i čula je glas od svog pokojnog supruga.

“Nikada nisam mogla da zaboravim taj trenutak kada mi je mobitel zazvonio a inače naveče ga ne isključujem jer ja nemam fiksni. Htjela sam odmah da prekinem vezu. Tada sam čula samo Živkov glas “Veraaaa” te sam ja tada vrisnula i bacila mobitel na pod da se raspao.”

Prema njenim riječima, kako bi sve bilo dosta strašnije, ona je svog muža zakopala sa mobitelom koji je na taj dan sahrane postavila u džep njegovo odjela tada.

Rođaci su me uvjeravali da je neko možda ustvari otvorio grob i tada ukrao mobitel pa sada mene maltretiraju i tjeraju da ja poludim. Znam da se sve na ovom dešava se ali ono što me najviše muči jeste jer sam čula glas mog Živka i znam ga jer sam ga slušala 40 godina i ne mogu da pogriješim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *