Zvezde Granda već godina se drže na prvom mjestu kao najgledaniji muzički šou, gdje se prijavilo do sada nekoliko hiljada takmičara kako bi okušali svoju sreću i postale zvijezde na estradnoj sceni. Oni nisu gledani samo na Balkanu, nego i svugdje u svijetu, te se često prepričavaju zanimljive scene tokom takmičenja.

U odnosu na ostale emisije koje se emituju na našim prostorima, ova je daleko najgledanija. Svaka emisija je obarala rekorde gledanosti, a naročito kada bude finale.

Na takmičenje se prijavljuju razne osobe, ali najčešće su to mladi ljudi koji žele da uspiju u muzici i naprave zavidne karijere. Mnogima od njih to je uspjelo, te su sada neki od najpoznatijih pjevača, koji svaki vikend pune klubove.

Međutim, danaas ćemo da se fokusiramo na jednog momka koji je napravio veliko iznenađenje na sceni, kada je otkrio veliku tajnu. Saša Popović mu je rekao da treba da se predstavi a mladić je odmah rekao da je sin pjevača Ere Ojdarića, kao da je samo čekao da ga to pitaju. Obzirom da nije pokazao preveliki talenat, žiri ga nije pustio dalje u takmičenje.

Saša ga je tom prilikom upitao koji je razlog pa njegovo prezime nije isto kao kod Ere, ali mladić se toliko iznervirao da je počeo govorii o sasvim drugoj temi. Mnogi su pomislili kako je to slagao, samo da bi prošao dalje.

Pogledajte video: