Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

ŠOK VIJEST Ruške: ”Da bi bio mir u Ukrajini, voditi ću ljubav sa Putinom!” – Alternativa

Prošlo je više od mjesec dana od kako su ruske snage napale Ukrajinu u ranim jutarnjim satima. Iz dana u dan stanje je sve gore, iako se na početku mislilo da će se sve brzo završiti. Mnogi su zabrinuti za civile, koji svakodnevno ginu i pokušava se pronaći način da se oni izvuku iz cijelog haosa.

Kako pojedini mediji navode Rusija će prestati sa napadima, tek kada zauzme cijelu Ukrajinu i tada će ih imati pod kontrolom, što je navodno i cilj Vladimira Putina. Tada će na čelo vlade da postavi svoje ljude, koji će biti njegove marionete.

Milioni Ukrajinaca su napustili svoje domove i krenuli dugim kolonama na mnogobrojne granične prelaze, kako bi sačuvali sebe i svoje porodice. Najviše je otišlo žena i djece, dok mluškarci uglavnom ih odvlače do graničnih prelaza i onda se vraćaju u Ukrajinu kako bi se mogli boriti za svoju domovinu. Iako su uvedene mnoge sankcije Rusiji, Putin idalje nije prestao sa napadima, a još uvijek se ne zna kada bi to moglo prestati.

Putin je veoma omiljen među ženama. Sa jednom ženom je bio u braku preko 30 godina, a nakon toga je kako saznajemo, bio u vezi sa prvakinjom u umjetničkom klizanju, te s njom dobio sina Dimitrija. Čak je i na našim prostorima mnogo žena ludo za njim, a prije nekoliko dana oglasila se i Ruška Jakić, koja je rekla da bi s njim mogla voditi i ljubav, samo da bi u Ukrajini bio mir.

Iako je rekla kroz šalu, njena izjava izazvala je mnoštvo komentara na društvenim mrežama.. Pišite nam u komentare koje je vaše mišljenje za njenu izjavu!?