Jovana Jeremić iz dana u dan šokira sve svojim izjavama i kad pomislimo da je to sve što možemo čuti od nje, ona nas iznenadi i saznamo nešto novo. Kao što smo jednom prilikom otkrili, ona je okončala svoj brak u kojem je dobila kćerkicu Leu.

Nakon kraha braka sa Vojislavom Miloševićem, Jovana je otkrila kako su ponovo počeli muškarci da joj prilaze i udvaraju se na razne načine. Obzirom da je jako lijepa i atraktivna žena, prilaze joj razni profili muškaraca, a često su u pitanju i oni moćni.

Tokom gostovanja u jednoj emisiji, ispričala je razne dogodovštine, ali i istakla kako muškarci koji imaju mnogo novca, misle da s njim mogu sve, pa žene često mijenjaju, kao da su WC papir. Takve žene uglavnom naziva starletama, koje i služe za jednu noć, ali problem im je pronaći pravu ženu za život i brak.

Jovana smatra kako svaki muškarac želi da ima lijepu ženu, koja je i ineteligentna, da spolje izgleda hladnokrvno, ali ujedno da je iznutra jako vrela. Najbitnije je im da bude ostvarena u svakom smislu, jer njima imponuje da takvu osobu imaju pored sebe.

Znamo da je govorila kako je i sama takva, ali da nikada neće dozvoliti muškarcu da je iskorištava i kasnije ostavi kao krpu. Želi pravog muškarca pored sebe sa kojim može da uživa u svakom trenutku, jer život je jedan i treba ga maksimalno iskoristiti!