Prestiž je postao novi trend u današnje vremenu, dok prave ljudske vrijednosti slabo ko cijeni i poštuje. Na svim društvenim mrežama, a naročito na instagramu možete da vidite mnogo ljudi, naročito javnih ličnosti koje se hvale materijalnim stvarima i pokazuju koliko im je to bitno u životu.

Sada je vrijeme da posvetimo pažnju sramnom ponašanju kćerke Željka Mitrovića, koja iz dana u dan sve više šokira javnost svojim izjavama i skuplja negativne komentare.

Ona je u braku sa ruskim milijarderom i sada se počela ponašati još više bahato. Želi svima da pokaže koliko luksuzno živi, čim svaki dan objavljuje po društvenim mrežama, gdje se nalazi , šta je obukla, jela i koliko novca troši na gluposti. Prikupila je veliki broj pratilaca koji žele sve to da isprate.

Kristina Mitrović koja je sa milijarderom Ilijom, skoro su proslavili dvije godine veze, te su nekoliko dana proveli na odmoru, kada su osjeli u apartamnu koji košta 13 000 eura , i to samo jedna noć. Za nju je pripremio iznenađenje, gdje ju je u apartamnu dočekalo 5 000 crvenih ruža, dijamantska ogrlica koja košta oko 50 000 eura, a tokom njihove večere svirao im je pijanista.

Ilija je sin kralja Uranijuma koji živi u Rusiji, a sada su trenutno svoj biznis proširili i na London. Vlasnici su nekoliko luksuznih nekretnina širom svijeta, a jedna od njih je i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.