Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Srbi se obogatili preko noći: Ako ih uzgajate, možete zaraditi 1 500 eura za jedan komad! – Alternativa

Da biste omogućili i obezbjedili sebi bolji i kvalitetniji ćivot, više ne morate da idete iz Srbije, nego možete sebi to da obezbjediti i ovdje. Iz dana u dan ovaj posao postaje sve popularniji, a kako i ne bi kada je zarada od njega odlična. Možete da zaraditi i po 1 500 eura samo na jednom komadu.

Sigurno se sada pitate kakav li je to posao, ali vjerujemo da će s mnogi od vas u njemu pronaći i neće vam biti teško to raditi! Sve što trebate da radite jeste da uzgajate kokoši, i to ne bilo kakve nego jedne od najskupljih vrsta u cijelom svijetu.

Govorimo vam o crnim kokošima, koje možete da prodate i po 2 500 eura. Da, da dobro ste pročitali, jednu kokoš možete da prodate po navedenoj cijeni. Ova vrsta kokoši nosi naziv ”Ayam Cemani”, a prepoznaljive su po crnom perju, mesu, kljunu, a čak su im i unutrašnji organi crni.

U posljednje vrijeme jako su ostale popularne i u Evropi. Ova pasmina potiče iz Indonezije, a u Evropi su se prvi put pojavile 1998. godine. Obzirom da se u velikoj mjeri razlikuje od ostalih kokoši, one su privukle veliku pažnju ljudi. Čak su im i jaja crne boje. Pijetlovi mogu da budu teški oko 2,5 kilograma, dok koke samo 2 kilograma.

Nizozemski uzgajač rekao je kako je potražnja za mesom i jajima ovih kokoši iz godine u godinu sve veća, ali da se tim poslom ne bavi veliki broj ljudi i da se ne mogu zadovoljiti potrebe kupaca..