Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

SRBI SE OTIMAJU, DNEVNA ZARADA DO 5 000 DINARA! Milojko (62) razvija biznis: NEMA ULAGANJA, A PARE DOLAZE! – Alternativa

Da bi zaradili koji dinar ljudi su danas prinuđeni da rade bilo kakav posao, da bi sebi i svojoj porodici obezbjedili što bolje uslove za život. Neki su uspjeli da naprave svoj biznis, a ima i onih koji se plaše rizikovati i bilo šta pokrenuti, kako ne bi izgubili i ono malo novca što su uštedili.

Danas smo za vas pripremili super priču, koja vjerujemo da će mnogima biti od velike koristi. Sa ovim poslom možete da zaradite mnogo, a ono što je najbitnije i daleko najbolje jeste što ne morate ulagati niti jedan svoj dinar. Potrebno je samo da imate volju i želju za poslom.

Milojko koji živi u Pančevu ima 62. godine i dobio je odličnu ideju kako da zaradi i tako obezbjedi sebi sve što mu je potrebno. Priznao je da mu je ovo odličan posao, ali i savršeno je što nema radno vrijeme, niti kolege koje bi mu zvocale nad glavom po cijeli dan.

Potrebna vam je samo kiša. jer se u to vrijeme poževi počnu pojavljivati u većim količinama. Kada proda jedan kilogram , može da zaradi oko 60 dinara, a u roku od tri sata uspije nabrati čak tri kante od po 25 kilograma. Nekada se zna desiti i da više prikupi, sve zavisi da li je raspoložen za posao ili ne.

Jedna firma iz Kragujevca bavi se otkupom puževa, koji se kasnije plasiraju na tržište Evropske unije. Znamo da je ovo jedan od glavnih specijaliteta mnogih restorana u inostranstvu i da gosti za njih daju mnogo novca.