Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

SRBIJA U ŠOKU, ANA BRNABIĆ NIJE JEDINA! Anđelka uhvaćena u STRAVSTVENOM ZAGRLJAJU sa ovom ženom! – Alternativa

”Andrija i Anđelka” je serija koja je za kratko vrijeme privukla pažnju gledalaca i postala jedna od gledanijih serija u posljednjih nekoliko godina. Cijeli region je sa nestrpljenjem čekao nove epizode duhovitih skečeva , kako bi zaboravili na sve svoje probleme, pa makar i na taj kratak vremenski period.

Glavni glumci bili su Anđelka Prpić i Andrija Milošević, a obzirom da je serija dobila samo pozitivne komentare, tako su se i Anđelki počela otvarati mnogo vrata na poslovnom planu i počela je dobijati razne poslovne ponude. Tako je skoro počela raditi i na snimanju nove serije, koja nosi naziv ”Neka ide život”.

Mnogi su ostali zbunjeni kada su pogledali posljednju scenu u seriji kada je Anđelka počela da ljubi glumicu Paulinu Manov, koja se u seriji pojavila pod imenom Silvana. Poljubac je izgledao tako stvaran, uvjerljiv i strastven, da su mnogi počeli sumnjati u Anđelkinu opredjeljenost, odnosno da li zaista voli muškarce, ili ipak žene, ali da to vješto skriva.

Čak je ovo izazvalo i velike diskusije po društvenim mrežama, gdje su mnogi davali svoje sudove i polemisali o ovom pitanju. Anđelka je zahvaljujući ovoj serija pobrala velike simpatije široke narodne mase, a već je imala jedan brak iza sebe koji je završio 2020. godine.

Šta vi mislite o ovoj glumici? Mislite li da je moguće sada da bude u vezi sa ženom ili je ovo bilo samo za potrebe snimanja!?