Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Srbija u šoku! SRPSKA MAJKA I KAD OMDARA ZARAĐUJU! Ceca godišnje može kupiti 8 stanova! Evo koji joj je izvor prihoda.. – Alternativa

Kako saznajemo pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović ubija sve rekorde sa zaradom na Youtube kanalu, a samo 2012. godine uspjela je toiko zaraditi da je mogla kupiti osam stanova u centru Beograda i to luksuzno opremljenih.

Ova pjevačica ima više od milion pratilaca na ovoj društvenoj platformi, što samim tim dolazi i do povećanja njene zarade. Kada je počela stavljati i reklame na svoja videa, došlo je i do povećanja zarade, pa samo u toku jednog mjeseca zaradi oko 100 000 eura. Ovo joj omogućava da ne radi ništa, leži kod kuće i odmara, a da opet zarađuje.

”Kada govorimo o pjevačima, Ceca je uspjela da skupi preko milion pratilaca, što ima veliki uticaj na zaradu, jer uzima ozbiljan i velik novac na godišnjem nivou samo od Youtube kanala. Ova platforma svake godine na kraju isplaćuje izvođače, jer je to mnogo lakši način, nego da im mora svaki mjesec davati zarađeni novac. Ceca na svojim pjesmama ima oko 40 miliona pregleda, te drži rekorde kada je u pitanju Balkan.

Na njenom kanalu najviše je slušana pjesma ‘Trepni’ koja ima oko 76 miliona pregleda. Moramo priznati da joj je zadnji album najslušaniji, ali zadnjih mjeseci objavljuje i svoje stare pjesme. Znam masu ljudi koji ulaze na Youtube samo da bi sluša Cecine pjesme, i to od početka njene karijere do dana današnjeg.

Pa samo video sa njenog i Željkovog vjenčanja broji nekoliko miliona pregleda, a ujedno se ubraja i u videa koja su najviše komentarisana.”- istakao je naš izvor.