Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

SRBIJA U SUZAMA! Ode nam i voditelj Ognjen Amidžić! Evo šta se desilo sa čovjekom: OGROMNA TUGA! – Alternativa

Jedan od definitivno najpopularnijih voditelja na cijelom regionu jeste Ognjen Amidžić koji je najprije započeo svoju karijeru kao voditelj u mnogobrojnim rijaliti programima, a sada je uspio na sami vrh. Njegova emisija ”Ami G show” jedna je od gledanijih, a on je do sada ugostio neke od najpopularnijih imena kako sa naših prostora, tako i iz svijeta.

Mnogi ljudi su zaluđeni njegovom emisijom, a svaka emisija uspije da obori rekorde gledanosti. U svakoj novoj emisiji uspije da nas dovede do suza, kako sa svojim izjavama, tako i sa vicevima koji su postali neizostavni kod njega.

Amidžića smo najprije mogli da vidimo kao muzičara u najpoznatijom grupi kod nas ”Flamingosi”, ali nakon smrti jednog od članova, i cijela grupa se raspala. Nakon toga započeo je da radi kao voditelj, gdje se snašao bolje nego što je iko očekivao.

Čak i kada su bile preporučene mjere tokom pandemije, Amidžić nije odustajao od svoje emisije, nego je nekako uspijevao da je održi i emituje. Kasnije se saznalo da je i sam pozitivan na korona virus, gdje su mu ljekari dijagnostikovali obostranu upalu pluća. U bolnici je morao da bude jedanaest dana.

Na svu sreću uspio je da se oporavi i sada ponovo vodi svoje emisije, a u studio dovodi samo najpoznatije ličnosti.

Volite li vi da gledate ovu emisiju i šta mislite o njoj?