Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Srbima sam naživo vadio organe! Svjedoči bivši član OVK: Prodavao sam njihova srca za 300 000 maraka! – Alternativa

Jedan Albanac ispričao je užasnu priču, kako je bio saradnik u trgovini organima ljudi, a koje mu je donijelo mnogo novca. On je otkrio kako je srbina sa Kosova naživo vadio organe krajem devedesetig godina prošlog vijeka i prodavao sve nna crnom tržištu.

Za srce bi mogao dobiti 300 000 maraka, ako ima pet litara krvi dobio bi 10 000 maraka, dok je za bubrege zarađivao po 60 000 maraka. Glavni čovjek za ovaj posao bio je bivši portparol terorističke Oslobodilačke vojske Kosova. Uz njega su bili Hašim Tači, kao i vođa Ramuš Haradinaj, da bi kasnije dobili nove pozicije i radili kao predsjednik Kosova i premijer.

Oni nisu sami radili ovaj posao, uz njih je bilo i mnogo drugih ljudi, čiji identiteti još uvijek nisu otkriveni, ali uspjeli su da na ovaj način zarade i nekoliko miliona maraka. Osim Srbima, oni su užasne postupke radili i prema Romima i nelojalnim Albancima. Na ovoj teritoriji poznata je priča o užasnoj ”žutoj kući” u kojoj su radili svoje radnje, odnosno ljude bi razapinjali i kasapili s tim da bi oni bili budi i gledali kako se monstrumii nad njima iživljavaju.

Kada izvade organe, oni njih stavljaju u posebne kese i frižidere, a nakon toga transportuju do dogovorenog mjesta. Mozak cijele oove ”operacije” bio je Jakup Krasnić, dok su gore navedeni bili njegovi pomoćnici. Oni obzirom da su bili komandanti naredili su svojim vojnicima da sve zarobljenike dovode u tu kuću, a onda su oni preuzimali posao. Neki vojnici nisu mogli ni zamisliti kako završavaju ovi zarobljenici.

Jedan vojnik je otkrio kako su mu dali torbu i rekli da odmah ovo dostavi na mjesto koje su naveli, te ukoliko to ne uradi u tačno vrijeme koje su oni prognozirali, da će ga ubiti.