Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Srbin 10 godina živi sa dvije žene: Cijelo selo priča o njima, Ana došla trudna, a Stojanka je odmah prihvatila! – Alternativa

U svijetu se dešavaju razne stvari, toga smo svjesni, ali najviše se iznenadimo kada vidimo da se nešto čudno dešava blizu nas. Danas vam donosimo jednu interesantnu priču o čovjeku koji ima dvije žene, a one su se bez ikakvih problema prihvatile.

Riječ je o Radiši Jovanoviću koji sa svojim suprugama živi u selu Trudelj. On nije želio da se krije, nego je stao ispred objektiva kamera i ispričao svoju životnu priču. Rekao je da ima dvije žene i sa obje djecu, ali da nikada među njima nije bilo svađe, jer je svako znao šta mu je posao, a svađe svakako da nisu.

Prvo se vjenčao sa Stojankom i s njom ima kćerku i tri sina. U braku su bili dvadeset godina, što su zaista dobre godine. Ali, u posljednjih deset godina njima se pridružila još jedna žena, Ana, sa kojom Radiša ima dvije kćerke.

Iako je to njegov život i ima pravo da radi šta god mu je volja, rekao je kako je zbog svog postupka, odnosno jer se oženio sa dvije žene u isto vreijeme, odrekli i prijatelji i porodica. Mislio je da će imati podršku , barem nekog od njih, ali nije tako bilo. Međutim, njima je bitno da je porodica na okupu i da se svi vole i slažu, a šta ostali pričaju to je manje – više nebitno.

Moguće je i ovako da se živi, ako su normalne osobe jedna pored druge. Pogledajte video i napišite nam svoje mišljenje u komentar: