Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Sretna u njegovom zagrljaju: KARLEUŠA OBJAVILA SLIKE I SVE IZNENADILA: U VJENČANICI I TRUDNA! – Alternativa

Prije nekoliko dana odjeknula je vijest da se razvodi Jelena Karleuša i Duško Tošić, te su svi bili zatečeni ovom izjavom, obzirom da su važili za najskladniji i najljepši par. Ona je svoje pratioce obavijestila o ovome na društvenoj mreži Instagram, kada je rekla da se Duško više ne vidi kao član njihove porodice.

Dogovorili su se da razvod bude sporazuman, te se nakon toga više niko nije oglašavao. Kasnije su se mnogi zapitali da li je ovo marketinški trik kako bi Jelena privukla pažnju na sebe obzirom da priprema novi album, ili je zaista došlo do razvoda.

Zajedno su mnogo toga prošli, a sada su počele da se pjavljuju razne priče kako bi se utvrdilo koji je glavni razlog koji je doveo do njihovog razvoda. Neki misle da se nešto desilo što Duško ne može da oprosti, aludirajući na Jeleninu prevaru, dok je bilo i onih koji su pomislili da je Duško bio nevjeran.

Jelena je objavila nekoliko fotografija sa njihovog vjenčanja, a na jednoj iz 2008. godine vidi se Jelena u vjenčanici dok je trudna sa kćerkom Atinom. Slike koje je objavila mnogi su protumačili kao nešto lijepo, odnosno da je ovo znak da zapravo neće doći do njihovog razvoda, nego da samo žele medijsku pažnju.

Šta vi mislite da li će zaista doći do njihovog razvoda ili ipak ne? Pišite nam u komentare svoje mišljenje!