Svako od nas bi trebao da ima neku ambiciju u životu, a žena po imenu Nataša Kraun definitivno puca na velike stvari. Ona ima želju da postane vlasnica najveće zadnj1ce na svijetu. Nataša je model iz Švedske, i toliko je p0svećena postizanju svog cilja, da svak0g mjeseca pojede čak 15 kil0grama Nutelle, te na taj način d0bije oko šest kilograma.

Njena zadnj1ca trenutno ima obim od got0vo dva metra, ali to nije dovoljno veliko, stoga Nataša teba da dobije još nekih 25 kil0grama. Kad Nataša dostigne željenu težinu, doktori kažu da će moći prerasp0dijeliti masnoću i dodati je u njenu zadnj1cu.

‘Što više budem dobijala na kilaži, to će moja zadnj1ca biti veća i bolja. Sve ći da učinim što treba kako bih imala najveću zadnj1cu na svijetu. Volim taj osjećaj imati veliku zadnj1cu. Pa tako kad hodam, osjećam da se sve mig0lji i p0čnem se osjećati napaljeeno sama zb0g sebe’- rekla je Nataša.

‘Transformacija je šokirala mnoge ljude, jer sam dobila na težini puno, ali moram se ugojiti još 25 kilograma. Jako je teško održavati ovo tijelo, jer morate puno jesti, oko šest hiljada kalorija svaki dan, a mora se i trenirati puno’.