Došlo je vrijeme kada na društvenim mrežama možemo da vidimo sve ineke neobične situacije i stvari koje do sada nismo mogli ni da zamislimo, sada imamo kao na dlanu. Neke od tih stvari dešavaju se u našoj okolini, ali isto tako imamo priliku i da vidimo šta se dešava u cijelom svijetu.

Da bi privukli pažnju na sebe, pojedine osobe su spremne na sve. Nekima nije bitno ni na koji način će doći, tako da ne biraju sredstva da bi došli do svog cilja.

Jedna od njih je i Nataša Kraun koji ima za cilj jasan cilj, a to je da ima najveću stražnjicu na svijetu i u tom polako uspjeva. Ona ima srpske korijene, ali trenutno živi u Švedskoj, te svakim danom ima sve veću želju da postigne ono što je zacrtala, odnosno da njena stražnjica bude najveća.

Da bi ostvarila svoj cilj, neophodno je da svaki mjesec pojede po petnaest tegli nutele, te tako dobije šest kilograma. Sadašnja mjerenja pokazuju da obim njene stražnjice iznosi dva metra, a Nataša je ubijeđena da ukoliko bude više kilograma dobijala, da će tako i njena stražnjica rasti. Cilj joj je da stražnjica bude teška 25 kilograma.

Svaki dan u tijelo unese oko 6 000 kalorija, a ističe kako joj je najdraže da dok hoda, njena stražnjica se ljulja iza nje.