Jedna od popularnijih pjevačica na našim prostorima, kao i dugogodišnji član žirija Zvezde Granda, Ana Bekuta je već nekoliko godina postala jak aktivna na gotovo svim društvenim mrežama, te želi da ide u korak sa vremenom, kao i njene koleginice.

Ona je odlučila da sa svojim fanovima podijeli nekoliko zanimljivih situacija i priča iz svog privatnog života, a prije nekoliko dana je progovorila i o jednom tretmanu koji je radila u kozmetičkom salonu. Iako niko nije mislio da će ovako nešto uraditi, ona se ipak odlučila na to i prati modne trendove.

Uradila je začešljavanje obrva prema gore, jer je to sad najnoviji način isticanja obrva na licu. Nakon što je objavila fotografiju iz salona, počeli su da se nizu komentari ispod slike. Njeni fanovi su joj govorili da je prelijepa, kako joj to pristaje, da je uradila dobru korekciju i mnogo drugih sličnih.

Ali, bilo je i negativnih komentara koji su govorili kako je pjevačica sad malo pretjerala i da ovo nije u skladu sa njenim godinama. Bez obzira na negativne komentare, Bekuta je očigledno zadovoljna tretmanom koji je urađen, što se jasno vidi po osmijehu na njenom licu.

Šta vi mislite da li je uredu što je ovo uradila ili ipak mislite da je malo pretjerala i da ne treba raditi sve što mladi rade?

Svoje mišljenje pišite nam u komentare!