Posljednjih tridesetak godina Ceca Ražnatović je na javnoj sceni i jedna od glavnih tema gotovo svakodnevno.Ne postoji osoba na našim prostorima koja ne zna ko je Ceca i kako ona izgleda. Dobila je i nadimak ”Srpska mjak”, te gdje god da se pojavi, uvijek je najljepše dočekana.

Iako ovaj posao radi već dugi niz godina, ona često kaže kako joj najveću snagu u svemu ovome daje publika koja joj pokazuje koliko je zadovoljna njenim radom i da sa nestrpljenjem očekuju svaku njenu novu pjesmu i nastup.

Imala je nastup u Leskovcu, gdje je bilo prisutno oko 12 000 ljudi, te Ceca tim povodom nije krila zadovoljstvo i sreću. Svi u glas pjevali su njene najveće hitove, a ona je priznala i kako joj je drago što je bila među svojim Južnjacima, te da nikada ne može da zaboravi odakle potiče.

Ona je poznata i po svojom ljepoti , ali i svakodnevno veliki broj muškaraca uzdiše za njom i sve bi uradili da budu barem na tren primjećeni. Ali, Ceca za sve ve godine nije dozvolila niti jednom muškarcu da joj se umiješa u život, te da rasturi njen mir, sklad i porodicu. Ponekad se oglasi na društvenim mrežama gdje napravi pometnju, i ponovo se umiri.

Tako je prije nekoliko dana objavila jednu provokativnu fotografiju, gdje je Ceca izgledala zaista savršeno i ženstveno. Pogledajte i sami i uživajte u prizorima.