Odnosi u šoubizu nisu nimalo lijepi ni idealni, iako se o njima zaista malo govori. Uglavnom su toliko zapetljani, da postoje pojedine osobe, koje ne razgovaraju i po nekoliko godina i jedni o drugima nemaju uopšte lijepa mišljenja.

Za neke od tih konflikata imali smo priliku da čujemo, i sami smo svjedoci kako se prepucavaju po medijima. Ali, ima i onih koji nisu u dobrim odnosima sa svojim kolegama, ali o tome ne žele da pričaju i da drugi znaju za njihove nesuglasice.

Odavno se zna da čelnici Grand produkcije Lepa Brena i Saša Popović nisu u dobrim odnosima sa Željkom Mitrovićem koji je direktor Pink televizije. Svi su to najprije primjetili kada su Zvezde Granda bile emitovane na Pinku, a onda su iznenada prestali tamo da se emituju i počeli se pojavljivati po drugim televizijskim kanalima.

Njihov odnos je tada baš otišao u crveno, a koliko je vatre bilo između ove dvije strane, potvrđuje i voditeljica Lea Kiš. Ona je otkrila kako ne voli ni da se prijeća tog perioda, jer je bio jako težak i stresan, ali da joj je najveći problem bio što nije mogla najpopularnije zvijezde sa Zvezda Granda da ugosti u svojoj emisiji na Pink televiziji. Bilo joj je teško, jer je željela da održi gledanost u emisiji, a nedostajale su joj novonastale zvijezde.

Ubrzo je napustila Pink i prešla raditi na Grandu, te navodi kako to njoj nije bio problem, nego da je ostala u zaista lijepim i korektnim odnosima sa Željkom Mitrovićem, pa se nada i da će tako ostati.