Jovana Jeremić koja je dugo godina radila na Happy televiziji, sada je tema broj jedan u cijelom regionu. Od kako je odlučila da pređe raditi na Pink televiziji, pojavljuju se razni razlozi zašto je to uradila, kao i kakve uslove joj je omogućio Željko Mitrović.

Jovana je priznala kako joj je glavni razlog prelaska bio da spriječi porodične probleme koje je imala zbog posla na Happy televiziji, a ubrzo se oglasio i njen suprug koji je istakao kako Jovana stalno radi i nikad nema vremena za brak i za dijete.

Voditeljica nije mogla ostati suzdržana, nego je i ona dala svoj komentar koji je iznenadio i frapirao aposlutno sve. Ona je istakla kako su je previše pritiskali na poslu i morala je da radi i od kuće. Dešavalo se da nije mogla uživati sa svojim djetetom, kojem je trebala njena pažnja, nego je morala curici davati tablete za smirenje, da bi ona imala vremena da napravi hedove za Jutarnji program.

Kada je ovo izjavila, uslijedio je veliki linč na nju. Čak je u sve ovo morao da se uključi i Centar za Socijalni rad, jer se radi o ozbiljnoj temi, obzirom da je jako malom djetetu davala takve tablete. Na društvenim mrežama se svaki dan susreće sa velikim osudama od pratilaca zbog svog postupka, ali ona ističe da je svjesna svojih grešaka.

Želimo da čujemo vaše mišljenje o ovoj temi? Mislite li da je uredu ovo što je Jovana uradila ili ipak ne?