Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Srpski stručnjak tvrdi: Kada žena pređe pedesetu ona nije nizašta! Treba je vratiti materi! – Alternativa

Danas je normalno da svako ima svoje profile na društvenim mrežama i vlogove gdje objavljuju šta žele, više nema cenzure na bilo kakve priče. U posljednje vrijeme u Srbiji su postale popularne razne stvari.

Poznate javne ličnosti, profesori, doktori ili glumci govore o raznim temama koje su bitne za društvo. Prilikom gostovanja na Prvoj TV, psiholog iz Srbije Jovan Marić, govorio je o ženama u modernom društvu. Tada je rekao neke stvari o kojima niko nije ni sanjao.

Opleo je po ženama govoreći kako su one sada postale jedva podnošljive, ne rade ništa, malo se brinu o porodici i muževima. Nervira ga činjenica da žene ne kuhaju mnogo, odnosno svaki obrok za svoju porodicu, kao što je to slučaj bio u prošlosti.

Sve više su dale vremena sebi, previše vremena provode vani sa prijateljima, druže se i hodaju, a sa mužem komunicaraju jako malo. Naveo je kako je muškarac u pedesetim godinama idalje mlad i sposoban, dok žene tada nisu nizašta i treba ih mijenjati, odnosno tu ženu poslati materama, a sebi naći mlađu i sposobniju.

Najviše ga nervira što su muškarci izgubili pozicije kakve su prije imali u porodicama, odnosno znalo se ko je glava kuće i čije je bilo zadnje. Sve što bi muškarac govorio moralo se poštovati, a žena nije imala pravo glasa.