Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

SRPSKI STRUČNJAK TVRDI: Svaka žena kad pređe PEDESETU nije nizašta! Treba se vratiti materi svojoj! – Alternativa

Bez ikakve cenzure na mnogobrojnim internet portalima možemo da pročitamo razne vijesti, pa čak i one o kojima se do sada nije moglo tako javno govoriti. U zadnjih nekoliko godina na prostoru Srbije jako su popularni podcasti , gdje se pojavljuju mnogobrojni profesori, glumci, doktori , kao i razne druge osobe koje su bitne u javnom životu.

Oni govore otvoreno o raznim temama koje su bitne za društvo. Tako je tokom gostovanja na jednoj televizijskoj emisiji doktor Jovan Marić otvoreno govorio o ženama u današnjem društvu, odnosnu o položaju žena u modernom dobu.

Javnost je zaintrigirao sa svojim izjavama, neke od njih su bile i kontradiktorne, ali su izazvale veliki broj reakcija. On je istakao kako mu se ne dopada kako se žene u današnje vrijeme ponašaju, odnosno da su počele mnogo više vremena provoditi van kuće sa prijateljicama, nego što bi to trebale da rade.

Na taj način su zanemarile svoje porodice, kao i obavljanje kućnih poslova. Dešava se i to da sa svojim muževima, ne mogu da provode dovoljno vremena i razgovaraju, jer ga doslovno i nemaju. Doktor je istakao kako je i muškarac izgubio svoj status u porodici, te da svaki muškarac treba da zamijeni svoju suprugu kada ona pređe pedesetu godinu života.

Muškarci su i u tim godinama mladi , čak se smatraju i u najboljim godinama, dok žene nisu nizašta i najbolje bi im bilo da se vrate svojim materama.

Šta vi mislite o njegovim izjavama? Pišite nam u komentare!