Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

”Šta ćemo sa VATERPOLISTOM koji je isparkirao iz tvoje garaže?” LUKAS PROGOVORIO O KARLEUŠINOJ AFERI! – Alternativa

Počeo je novi estradni rat i to između nekadašnjih dobrih prijatelja Jelene Karleuše i Ace Lukasa. Sve je počelo zbog pjesme Milice Pavlović ‘Provereno’, koju je prozvala koleginica Ana Nikolić. Tada je Aca Lukas sta na stranu Nikolićeve kojoj je navodno Milica ukrala ovu pjesmu, dok je Karleuša na strani Milice.

Bivši prijatelji se prepucavaju po društvenim mrežama, a onda su počeli i da otkrivaju razne pojedinosti iz života svog prijatelja. Lukas je poslije nekog vremena , opet odlučio da progovori, pa je napisao javnu poruku!

”Znam da bi ti voljela da ja nisam među živima, da bi mogla bez ikakvih posljedica i bez kazne da nastaviš uništavati živote drugim ljudima, ali to je samo tvoj problem, jer sam ja živ i nikada neću otići u ludnicu zbog nedoličnog ponašanja. Ako hoćeš mogu tebe da pošaljem u ‘Lazu Lazarevića’, ako već imaš toliku želju.”- počeo je Aca.

”Nemaš nikakav razlog, jako si bezobrazna pljuješ po ljudima iako nemaš potrebe za tim, ti gospođo krokodilske face. Kad si već takva sad ću i ja da otkrijem neku pričicu, u kojoj sam i sam učestvovao i ponagao ti. Ovo ću sad da otkrijem, ali što bude više bezobrazna ja ću sve više da govorim istinu. Obzirom da je ova narkomančina umrla prije deset godina, evo sad ću da oživim i ispričam priču, a i sama ćeš osjetiti da sam živ.”

Lukas je otkrio kako je vaterpolista bio kod nje kući, dok je Duško išao na pripreme. Ispričao je kako je on došao u posjed tih fotografija tokom snimanja Zvezda Granda ali da ga je Krleuša molila da to ne objavljuje, što on i nije, ali ukoliko nastavi da ga provocira i proziva da će to uraditi bez ikakvih problema.