Još jedan estradni rat ptresa naš region, a sada su u pitanju Jelena Karleuša i njen dugogodišnji prijatelj Aca Lukas. Kao glavni razlog zbog kojeg su oni sad u sukobu jeste što je Lukas stao na stranu Ane Nikolić koje je navodno ukrala pjesmu ”Provereno”, a koju je snimila i pjevačica Milica Pavlović.

Karleuša je nekoliko puta javno uputila Lukasu uvredu na svom instagram profilu, a očigledno da ni Lukas više nije želio da šuti, pa je sada progovorio o njenog tajnoj aferi, i bez dlake na jeziku otkrio sve pojedinosti.

”Znam ja da bi ti voljela da ja nisam živ, jer bi tako mogla da nastaviš srati po ljudima i govoriti im razne stvari, bez ikakvih problema i posljedica. Ali, to je ustvari tvoj problem, jer ti neću dozvoliti da se tako nastaviš ponašati prema ljudima, nego ćeš na kraju da završiš u ludnici zbog nedoličnog ponašanja. Sad mogu da te pošaljem direktno u ”Lazu Lazarevića”, ukoliko ti je to tolika želja.”- rekao je Aca.

”Vidim idalje si toliko bezobrazna, gospođo krokodilske face, pa bez ikakvih razloga nastavljaš da pljuješ po meni. Sad bih ja mogao da otkrijem jednu tvoju pričicu, za koju sam glavni svjedok, obzirom da sam ti tada i pomagao. Što ti budeš bezobraznija i ja ću sve više da pričam. Obzirom da me nazivaš narkomančinom koja je umrla prije deset godina, dokazati ću ti da sam idalje živ, a ti ćeš sad to i da osjetiš. Ispričaj malo o vaterpolisti koji se iskradao iz tvoje garaže dok je Duško bio na pripremama.

Sjećaš li se koliko dugo sam molio noviare da ne obajve te fotografije, dok si ti plakala na snimanju Zvezda Granda? Tad si se toliko napila bijelog vina da smo morali da te treznimo jedno vrijeme, kako bi mogla nastaviti snimanje i otići kući kod djece.