Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

ŠTA JE UBIL0 TAKO MLADU ŽENU: 0TKRIVEN UZROK SMR*I GORICE NEŠOVIĆ – Alternativa

Otkako su loše vijesti postale naša svakodnevica, nema dana da čujemo da je netko preminuo, umro ili što je najgore da sami odluče. Danas je potpuno isto.O čemu ćemo pričati je vijest koja je u posljednje vrijeme šokirala mnoge, a vezana je uz crnu kroniku. Odnosno, smrt poznate voditeljice Gorice Nešković, koja se, doznajemo, godinama borila s bolešću, što je bio i glavni razlog zašto nas je poznata voditeljica napustila u 59. godini.

Gorica se, dakle, deset godina bori s dijabetesom, nazire se, nema simptoma, nema nuspojava, a dok je voditelj saznao, za mnoge je stvari bilo kasno. – Noga mi je počela oticati, ne samo stopalo dolje, nego cijela noga i donji dio trbuha. Kao da netko izvuče madrac i odleti na pučinu. Sve se odvijalo takvom brzinom da sam se nakon nekoliko dana razbolio i jedva sam hodao, ali za to su zaslužni otoci. Otišla sam u laboratorij, pozvali su me i rekli: “Gospođo, morate hitno u bolnicu, šećer vam je skoro 30 – opisala je svojedobno skrivenu bolest Gorica Nešović.

Naime, Gorica Nešković je s vremenom postajala sve bolesnija, a onda su joj počeli slabiti bubrezi, razvila se i polineuropatija, oslabio joj je i vid, pa je bila u. Nekoliko mjeseci je prošlo u mraku. Ipak, nakon operacije vid joj se djelomično vratio i bila je prisiljena uzimati inzulin 3 puta dnevno.