Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Šta to sprema Rusija!? Otkriven razlog zašto ruska vojska polako napreduje na ukrajinskom ratištu!? – Alternativa

Obzirom da Rusija tokom ratovanja u Ukrajini pokušava da sačuva i spasi što veći broj civila, ne mogu da napreduju onako kako se prvobitno mislilo da hoće. Ni cijeli svijet nije mislio da će se ovo ovako dešavati. Prvo su mislili da neće nikako doći do rata, a kada se to desilo, očekivali su da Rusija puno brže zauzme Ukrajinu.

Stalni presjednik Rusije koji radi u Ujedinjenim nacijama je izjavio: ”Ne napredujemo onako kako smo očekivali iz jednog prostora razloga, a to je što ne želimo da pogađamo civile. Ukoliko se to i desi, onda nastojimo da ih spasimo”.

”Amerikanci žele da nas prikažu onakvim kakvi nismo. Pa oni namapametuju i žele da nas optuže za grozote, a ne gledaju šta rade oni i njihovi saveznici u Siriji i Iraku. Pa oni uništavaju cijele gradove, nije ih briga za građane, a naročito ne za djecu koja godinama slušaju fijuke metaka i granata.”- nastavio je.

U posljednje vrijeme digla se velika lavina komentara od strane građana, koji komentarišu kako je Evropa nepravedna, jer pozivaju sve da se pridruže i osude Rusiju, koja uništava živote Ukrajincima. Dok niko nije komentarisao o stanju u Iraku, Siriji i Afganistanu, gdje djeca nemaju normalan život. Čak i oni koji izbjegnu nazivaju migrantima i niko ne želi da ih prihvati u svoju zemlju.

Vaše mišljenje o cijeloj ovoj situaciji!? Smatrate li da je vrijeme da rat napokon stane!? Pišite nam svoje mišljenje u komentar!

Pogledajte video: