Skoro su Ana Bekuta i Marija Šerifović pohvalile se sa novim limenim ljubimcima, kada su se pojavile na snimanju nove epizode muzičkog takmičenja ‘Zvezde Granda’. Svi su morali da primjete nove automobile, pa su se novinari dali na istraživanje kakvo auto vozi svaki od članova žirija.

Marija Šerifović pohvalila se novim skupocjenim automobilom marke BMW X5 M za koji je morala iskeširati 100 000 eura, dok je Ana Bekuta bila nešto skromnija i kupila sebi novi ‘škodu karko’, koji vrijedi samo 25 000 eura. Kasnije smo saznali da joj je to bio poklon od partnera Milutina Mrkonjića, koji je skoro preminuo.

”Marija je oduvijek voljela voziti luksuzne i skupe automobile, zbog čega se nekoliko puta dešavalo da je toliko štedila kako bi ostvarila svoj san, pa kada kupi auto nije imala više novca, jer je bukvalno svu svoju ušteđevinu trošila na to. Obzirom da na tezge uglavnom ide sa svojim automobilom, prošlog ljeta je shvatila kako je vrijeme da se počasti sa novim džipom, pa je kupila BMW X5 M, koji je koštao 100 000 eura.”- rekao je izvor koji je jako blizak sa našom pjevačicom.

Verica ne podržava Mariju kada je u pitanju kupovina automobila, naročito koji su skupocjeni, jer po njenom mišljenju za te pare može da kupi i neki stan u Beogradu, koji će rentati i donositi joj novac. Međutim, Marija se ne slaže s tim, jer po njenim riječima, radi i trudi se kako bi mogla ostvariti svoj san.

Prema riječima našeg izvora, Marija i Verica se često posvađaju oko iste stvari, jer Verica tvrdi kako se ne zna do kada će njihov posao trajati, pa je bolje da imaju ušteđenog novca.