Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

”Stao sam pred ikonu Svetog Đorđa i trezan sam 33 godine!” MIROSLAV ILIĆ O POROKU- Otkrio zanimljive detalje! – Alternativa

Miroslav Ilić je poslije toliko godina na estradi, tek sada odlučio da progovori o nekim svojim porocima o kojima do sada nismo mnogo znali. Naime, on je otkrio kako alkohol nije popio pune 33 godine, a da mu je najveći uzor bio Predrag Živković Tozovac.

”Tozovca sam jako poštovao i bio mi je uzor u životu, on je za mene uvijek predstavljao prvaka koji je počeo da se bavi ovim poslom. Drago mi je i zahvalan sam mu što je svojom pojavom uspio da uništi stereotipe kada je u pitanju naš posao pjevača. Mi narodnjaci imamo običaj da stojimo na jednom mjestu i pjevamo, a on je neko ko voli da šarmi, koketira i igra sa publikom, a to mi se jako svidjelo.

Moj život može da se podijeli na dva perioda, jedan je trajao do 1989. godine kada sam i sam znao da zaigra sa publikom, ali se tada dešavalo i da se lomim, pa kadasam shvatio da mi to više nije potrebno povukao sam se iz te priče. Shvatio sam da alkohol nije uvijek najbitniji ako želimo lijepo da se provedemo, jer može se i bez njega.

Jedno jutro sam samo ustao i došao pred svetog Đorđa, kada sam sebi rekao ‘Budala više neće biti’. Moj najveći problem je bio što nisam znao da stanem kad je alkohol u pitanju, a onda ga nisam ni dobro podnosio. Shvatio sam da i bez njega mogu lijepo da se provede.

Današnja muzika mi se nikako ne sviđa, hiperprodukcija je učinila svoje. Mi smo prva generacija: Mitar, Šaban, Marinko , Mile, i nas nema ko da naslijedi, dok smo mi imali velike legende.”- ispričao je Marinko.