Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Stegao me odpozadi i samo mi ga zavukao! Neće izaći na dobro! Pjevačica otkrila da je Era Ojdarić manijak! – Alternativa

Veliki skandal nastao je kada je Saška Karan prilikom gostovanja u jednoj emisiji koja se emituje na nacionalnoj televiziji Pink, ispričala surovu priču o svom kolegi Eri Ojdariću. Naime, ona je ispričala kako je od njega doživjela seksualni napad.

Prema njenim riječima ovo se desilo kada je Saška bila na samom početku karijere i trebala je da snimi pjesme za svoj prvi album. Nakon toga je počela opisivati šta se sve desilo u studiju i kako se Ojdarić ponašao prema njoj. Niko nije očekivao da će čuti ovakvu priču.

Otkrila je kako je Era došao joj iznenada sa leđa i počeo je hvatati po tijelu. Htjela je da se odupre i odgurne od sebe, ali nije mogla jer ju je on jako stegao sa leđa. Nekako je uspjela da se odupre od njega, okrenula se i jako mu udarila šamar. Tada joj je Era navodno zaprijetio i rekao kako nikada neće uspjeti izdati album, ukoliko ne bude s njim spavala.

Saška to nije htjela da uradi, jer je držala do sebe. Otišla je kući, dani su prolazili a ona je razmišljala o njegovoj prijetnji. Znala je da on ima veliki uticaj na estradi, zbog čega je na kraju popustila i to uradila. Sada se jako stidi zbog toga i navodi kako nije trebala to da uradi.

Pozvali smo i Eru kako bi rekao nešto povodom ovih optužbi. On je rekao kako se ništa od toga nije desilo i da je Saška sve to izmislila. Kasnije je i ona sama priznala kako je sva priča izmišljena, jer se nalazi na medijskom dnu,a sada želi ponovo da postane poznata.