Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Stigle tužne vijesti o najvećoj bBalkanskoj muzičkoj zvijezdi: Mediji UPRAVO objavili, NAŽALOST NJEGA VIŠE.. – Alternativa

Borislav Đorđević koji je javnosti više poznat pod umjetničkim imenom Bora Čorba je neko koga život nije nimalo čuvano niti mazio. Odrastao je u vrlo siromašnoj porodici, a u srednjoj školi je shvatio da mu je najveća ljubav prema muzici. Tokom srednje škole na jednoj svirci upoznaje se sa Momčilom Bajagić Bajagom i odlučuju da osnoju grupu Riblja Čorba.

Bajaga je u tom bendu uglavnom svirao gitaru. Obzirom da su obojica sa velikim egom, odlični autori i pisci, više nisu mogli da rade zajedno, pa polako počinju da se razdvajaju i da prave svoje bendove, te je Bajaga oformirao ”Instruktore”.

Riblja Čorba je iz godine u godinu nizala svoje uspjehe, pa je tokom svog postojanja izdala dvanaest studijskih albuma, a neke od pjesama postaju antologijske i njihovo postojanje nije upitno.

Ali, Bajaga nikada u privatnom životu nije imao sreće, jer je ostavio tri braka iza sebe, a skoro se ponovo oženio i to djevojkom koja je čak 28 godina mlađa od njega. Jednom je davao intervju za medije, kada je rekao kako su godine učinile svoje i polako ga sustižu, zbog čega mora naći osobu koja će biti uz njega kada mu bude najteže i kada padne na postelju.

Poznato je da ovaj muzičar nije u baš najboljem stanju , da ima problema sa prostatom, a još uvijek nije potvrđeno da li je u pitanju najteže oboljenje ili ne. Bora je primljen i u bolnicu zbog ozbiljnih probelma sa mokraćnom bešikom, ali je poslije nekoliko dana pušten na kućno liječenje.