Ceca Ražnatović bila je član žirija u prošlogodišnjoj sezoni takmičenja Zvezde Granda, i ona je iz emisije u emisiju sve više šokirala javnost svojim ponašanjem. Od samog početka snimanja ove sezone, ona je ulazila u konflikte sa ostalim članovima žirija.

Najprije je sukob započela sa Bosancem, da su toliko daleko otišli i počeli jedno drugom da spominju djecu tokom svađanja. Ceci su smetale izjave Bosance, a on je volio da je pecka i govori razne stvari za nju.

Naime, sve je počelo od toga kada je Bosanac rekao kako je Marija Šerifovi jedina prava pjevačica koja ima svoje kvalitete i nevjerovatne vokalne sposobnosti, a Ceca je samo jedna obična pjevačica. To je pjevačicu mnogo pogodilo, pa mu je rekla da ni on nije neka zvijezda, obzirom da svojoj kćerci nije mogao napraviti niti jedan hit, da i ona postane dobra pjevačica.

Bosanac nije mogao da prešuti na ovo, te je istakao kako se njegova kćerka bori da se školuje i educira, a nisu joj bitni šatori kao ostalim pjevačicama, pri čemu se jasno mislilo na Cecu. Nakon nekoliko emisija Ceca je došla u konflikt sa Đorđe Davidom, a onda i sa Aleksandrom Milićem Milijem.

Milić je pokušavao na razne načine da je ponizi, pa čak spominjao i kaiševe i udaranje prek stražnjice. Ceca je rekla kako treba voditi računa o čemu govori, jer emisiju gledaju i mlađa djeca, te vidno izrevoltirana napustila emisiju.