Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

SUNOVRAT SEJE KALAČA: U kafani u Kninu pjeva za 50 eura, a evo i zašto se ODAO ALKOHOLU! Umješana je i jedna Slovenka! – Alternativa

Prema riječima prijatelja Seje Kaleča, on je sada doživio sunovrat, iako je bio izuzetno popularan pjevač koji je bio jako cijenjen u svom poslu. Sejo se sada odao alkoholu, da je uspio upropastiti i karijeru koju je gradio godinama.

Zadnjih nekoliko mjeseci jedino pjeva u jednoj kafani u Kninu, gdje mu gazda plati 50 eura. Dešava se da ponekad ne dobije ni ovo novca, jer platu popije i prije nego počne sa pjevanjem.

Sejo Kalač proslavio se sa nekoliko pjesama, a neke od njih su ”Kafanska pevačica”, ”Da li si me voljela il nisi”, te pjesma ”Ala, ala” koja je za kratko vrijeme postala veliki hit. Zadnjih nekoliko godina povukao se sa javne scene i o njemu se malo govorilo, a pojedini su se pitali šta je s njim i čime se sada bavi. Već nekoliko godina Sejo ima problema sa alkoholom, a naročito zbog toga je zabrinuta njegova porodica i prijatelji.

Prije otprilike dvije godine govorilo se kako ga je uhvatila policija u Hrvatskoj jer je vozio pod ddejstvom alkohola. I to nije bio njegov automobil, nego od njegovo brata, tada mu je oduzeta vozačka, a morao je i da provede noć u pritvoru. Jedno vrijeme je išao na liječenje od alkohola, ali nakon nekog vremena ponovo se vratio poroku.

Od prve žene se razveo upravo zbog alkohola, a kada je bio u žaru popularnosti upoznao je jednu Slovenku u koju se zaljubio do ušiju. Zbog te žene je ostavio sve i s njom sada ima dvoje djece.