Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

SUSTIGLE JE GODINE: Snežana Đurišić ne liči na sebe: Pljušte komentari, evo kako izgleda bez šminke! – Alternativa

Danas ćemo malo vremena da posvetimo našoj legendarnoj pjevačici Snežani Đurišić, koja je dugi niz godina na našoj javnoj sceni i iza sebe ima veliki broj hitova. Iako je skoro proslavila svoj 62. rođendan, ona je idalje glavna tema mnogih medijskih portala.

Već nekoliko godina možemo svake sedmice da je gledamo na malim ekranima, i to kao člana žirija u muzičkom takmičenju ”Zvezde Granda”. Ovo joj je idealna prilika da je publika ne zaboravi, pa čak i kada nema nastupe. Široke narodne mase je uglavnom podržavaju, jer bi prema kandidatima bila fer i korektna.

Obzirom da su danas društvene mreže postale jako bitne i gotovo svi su na njima aktivni, tako je i Snežana počela da objavljuje sve, pa čak i kada posjećuje frizera. Iako je u ozbiljnim godinama, ona vodi računa o svom fizičkom izgledu i želi da izgleda lijepo i atraktivno.

Jednom prilikom je otkrila kako često odlazi na masaže, ali i da vodi računa o ishrani koju unosi u svoj organizam. Prije nekoliko dana objavila je fotografiju iz frizerskog salona, gdje nije imala ništa šminke na svom licu. Svi su ostali iznenađeni i na neki način zaprepašteni kada su je vidjeli kako izgleda bez šminke i da se mnogo primjete bore na njenom licu.

Ovakvu Snežanu nismo navikli da viđamo, pa su se ispod slike počeli nizati mnogobrojni komentari.

Izgledala je tako neuredno, kosa čupava i nije ličila na sebe. Šta vi mislite o ovome?