Na Balkanu je sve otpočelo prvo od SEVERINE koje je 2004 godine izazvala šok kada se pojavio njen snimak za koji je ona najprije rekla da je slučajan. On je njoj mnogo popularnosti donio i od toga trenutka njena karijere je otpočela i jednostavno traje do dana današnjeg. Nakon nje dešavalo se da mnogo glumica i pjevačica pokušavaju na isti način i nadaju se da će njihova karijera biti kao njena u tom datom trenutku.

Jedna od mladih pjevačica koja je imala takvu situaciju jeste Tea Tairović koja je krenula uzlanom putanjom kada je prošle godine se pojavio snimak koji je sve šokirao a na tom snimku je ona sa dečkom. Malo ljudi zna da je to klip nastao u SAD-u I na jahti je to nastajalo!

Ali od ovih starijih pjevačica Suzana Mančić je do sada imala dva video snimka sa svojim suprugom i u jednoj jako neugodnoj situaciji se našla kada je bila kod Ognjena u emisiji.

Kada je Ognjen rekao da će sada da se pojavi video snimak tada je nekadašnja djevojka Loto dala komentar na sve to: “Nemoj da me zezas sada o čemu ti to govori. Molim te nemoj, a onda je Ognjen rekao da i sama pogleda video da vidi o čemu se radi.

TO je snimak sa Franom za kojeg se govorilo da se znaju preko 40 godina ali su u medijima govorili i da su u emotivnoj vezi.