Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

SUZANA OTKRIVA: “Ja sam bila prava BOMBETINA od žene, svi su ludeli za mnom.. ZNALA sam BITI SA TROJICOM ZA JEDNU NOĆ! IMAM KILOMETRAŽE KAO ZA DVA AUTOPUTA, i danas se dobro držim! MA NEMA MI RAVNE!” (FOTO) – Alternativa

Suzana Mančić jedna je od najljepših žena na području bivše Jugoslavije, a poznata je kao “Lotto Girl” jer je vodila lutriju. Mnogi muškarci su bili ludi za Suzanom i pokušavali je pridobiti na raznoranze načine, pa je dobivala svakojake ponude i darove. Osim voditeljskog posla, Suzana se okušala i kao pjevačica, glumica, voditeljica zabavnih emisija, ali i autorica.

Nedavno je na društvenim mrežama na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira u crvenoj košulji i plavim farmericama. U opisu je dodala da se sjeća dobrih starih vremena, dodajući ispod da je bubanj za lutriju prestar i još uvijek dobro stoji.

Na društvenim mrežama osvanule su i njezine fotografije u mladosti. Mnogi su ostavili pozitivne komentare, kao i one da je kao vino, što starija to bolja.