Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

SVA SE SLOMILA: Osramotila se za cijeli život! Ana Bekuta pala sa bine! (VIDEO) – Alternativa

Već dugi niz godina vidimo Anu Bekutu na estradnoj javnoj sceni. Jedna je od starih i dobrih pjevačica, koje iza sebe imaju veliki broj hitova i nastupe koji su uvijek posjećeni. Uvijek je vodila računa o svojoj reputaciji, nije željela da se o njoj negativno komentariše i piše po medijima.

Pokušavala je na razne načine spriječiti da se o njoj pišu skandalozne priče, nego je poštenim radom i trudom gradila svoju karijeru sve ove godine. Ali, posao joj nije uvijek bio na prvom mjestu, nego je posvećena i svojoj porodici, kako oni ne bi trpili njeno odsustvo. Jedna je od rijetkih pjevačica koja može biti primjer svojim novim koleginicama.

Često imamo priliku i da čujemo pozitivne komentare za ovu pjevačicu, i to na osnovu njenog oblačenja. Ljudi je hvale što se oblači u skladu sa svojim godinama, a ne kao pojedine koleginice koje se razgolite, iako to nije više za njih.

Međutim, tokom održavanja jednog koncerta toliko se osramotila da će se o tome uvijek govoriti, a vjerujemo da Ana itekako želi to da zaboravi. Prema mišljenju mnogih, obzriom da se nema ništa reći o njenoj karijeri, onda je potrebno pronaći barem nešto što bi je moglo ocrniti, a to je upravo ovaj video. Tokom održavanja jednog nastupa, Ana se spotakla i pala sa stepenica bine.

Mnoge je ovaj video nasmijao, a sada ga pogledajte i vi:

Šta vi mislite o ovome? Da li je normalno da se ovo desi jedoj pjevačici koja je dugi niz godina na sceni?