Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

SVAKA ŽENA OVO MORA IMATI: Mašina koja pere, suši, pegla i uredno slaže veš! – Alternativa

Ova mašina već nekoliko godina nalazi se u prodaji, a uspjela je da pomogne ženama širom svijeta da smanje posao oko veša i iskoriste ga na neki bolji način. Ova mašina će vam mnogo služiti, jer ćete na brz , jednostavan način da imate složen i uredan veš.


Ovim se stvario san mnogim ženama. Neke žene koje imaju rekle su svoja iskustva, odnosno da im je sad sve mnogo lakše i da imaju vremena za sbe. Mašina je pravo čudo i preporučuju svim ženama koje su u mogućnosti da kupe sebi ovu mašinu. Vaš posao je da samo veš ubacite u mašinu, a ona će sve ostalo da uradi.

Odjednom možete da ubacite petnaest odjevnih predmeta i minutu kasnije odjeća će da bude čista, mirisna i lijepo složena. Nakon toga, samo preuzimate odjeću i stavljate je u ormar. Jednostavno, zar ne!? Već je bilo mnogo kupaca, a početna cijena za ovu mašinu bila je oko 800 dolara. Možda nekima i jeste skupo, ali je dolična investicija.


Ušteda energije i snage je zagarantovana. Mašina radi po principu robotnih manipulatora i transportnih pojasa. Odjeća ide po djelovanju vruće pare, a onda posebne ”robo ruke” će da pravilno saviju odjeću. Ukoliko želite da poboljšate miris odjeće onda možete da dodate i kapsule sa željenim mirisom.


Ukoliko se odlučite na kupovinu sigurno se nećete pokajati, a kako zaista radi i funkcioniše ova mašina pogledajte u narednom videu: