Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

SVE IH NAUČILA PAMETI: 6 siledžija opkoliki djevojku, ali onda su svi zažalili što su to uradili! (VIDEO) – Alternativa

Zahvaljujući internetu sada smo u prilici da svaki dan viđamo razne stvari, kako lijepe koje će nas nasmijati, tako i one ružne koje mogu da nas rastuže i razbijesne. Ni sami nismo svjesni šta se sve deševa oko nas i u svijetu. Sada smo za vas pripremili jednu dobru priču, kako bismo dali do znanja svima, da nije uvijek sve tako lako kao što izgleda.

Naime, ovih šest muškaraca je jednog dana došlo na ideju da uradi užasnu stvar jednoj djevojci, koja im ništa nije skrivila, ali samo zato što su mislili da su jači od nje i da mogu izvršiti svoju namjeru. Oni su mislili da djevojka nezaštićena i da mogu napraviti najveću grešku koja može da se uradi prema jednoj djevojci.

Došli su do djevojke i opkolili je, te počeli da je dodiruju , jer su željeli seksualno da je napastvuju. Ona je na početku pravila se tako nemoćna i krhka, molila ih i plakala da to ne rade, te da ne unište život njoj, ali ni sebi. Međutim, niko nije slušao šta ona govori, nego su nastavljali da rade ono što su naumili.

Poslije toga je djevojka skočila na jednog od njih i počela ih udarati. Sve vještine odbrane koje je znala i iskoristila je, te je sve šestoricu muškaraca naučila pameti, jer su željeli da joj napakoste. Svi bi trebali da znaju osnovne metode odbrane, kako bi mogli da se odbranimo u određenom periodu, jer nikada ne znamo kakvi ljudi nas okružuju te da li žele da nam naude ili ne.

Došli smo u čudno doba, kada je ljudima bitnijeda napakoste drugima i učine im zlo, nego da urade nešto dobro i pomognu jedni drugima.