Milan Topalović Topalko jedan je od onih koji su se proslavili zahvaljujući Zvezdama Granda, koji je tokom takmičenja pokazao svoj talenat i ujedno imao odskočnu dasku, za dalji tok karijere. Svi su ga primjetili tokom takmičenja i navijali za njega.

On je počeo polako da niže uspjeh jedan za drugim, snimio je nekoliko albuma koji su postali jako prodani, a njegove pjesme hitovi koje pjevaju sve generacije. Kada je riječ o njegovim koncertima dvorane budu rasprodate do posljednjeg mjesta, a uvijek se traži i koja karta više.

Cijeli vrijeme pokušavao je da privatni život drži daleko od očiju javnosti, jer je svjestan da mediji mogu mnogo toga da iskoriste protiv njega, ali nestala bi i njihova privatnost. Nikada nije htio da priča o svojoj supruzi i kćerci, ali kako god novinari uvijek uspiju da saznaju barem neke pojedinosti iz života poznatih.

On je bio u braku sa Vesnom Topalko sa kojom je dobio kćerku Helenu. Njegova kćerka je postala jako poznata na Instagramu, a lijepa djevojka svaki dan obraduje svoje pratioce sa novim fotografijama, na kojima se vidi njeno savršeno tijelo i svi atributi koje posjeduje. Niko ne može ostati ravnodušan kada vidi ovakvu ljepoticu.

Mnogo puta su je povezivali sa raznim fudbalerima, teniserima, i košarkašima, a počelo se govoriti i da radi kao starleta i tako zarađuje novac za sebe. Topalko kada je ovo čuo poludio je, jer ne želi da mu se kćerka povezuje sa bilo kakvim starletama, govoreći kako ona nije njihov nivo.