Vest da je poznati srpski stilista i kreator Saša Vidić preminuo juče u 52. godini, šokirala je javnost. Smešten je na odeljenje KBC “Bežanijska kosa”. Njegov život obilježile su brojne saradnje i prijateljstva sa brojnim zapaženim ličnostima u javnom životu, a petnaestak godina bio je nerazdvojan sa Cece Ražnatović, najvećom pop umjetnicom regije. Međutim, prije nekoliko godina izbila je ozbiljna svađa i iako su mnogi mislili da će doći do nagodbe, to se dogodilo tek nakon njegove smrti. Razlog je navodno Sašin oštar jezik i odnos prema bilo čemu, a pre toga se posvađao sa Cecom, pa je često bio na meti njihovog društva.

“Namjeravao sam odgoditi cijelu priču za godinu dana, ali dobro. Grdila je moje prijatelje koji su bili naravno naklonjeni meni, nisam više mogao to slušati i rekao sam dosta je. Pet puta sam je zamolio da ne raspravlja o mojim prijateljima, a ona je uzastopno ponavljala svoje postupke. Nakon toga, jedan njen poznanik, tako ćemo ga nazvati, zove da se raspita što se dogodilo, kako bi nas pomirio. Smireno mu tada objasnim da nisam prenaglio i da sam svjestan svega, informacije dolaze do mene jer ljudi znaju da neću šutjeti. Pričalo se da je naše prijaljtestvo dugo 18 godina, što nije istina, nego 16 i uprkos tome ona idalje voli da prkosi svemu.” – kazao je svojevremeno preminuli kreator ne štedeći svoju blisku prijateljicu, a u nastavku je komentarisao i Cecin odnos s Mirom Škorić.

Upravo to je svojevremeno rečeno u intervjuu u kojem je Saša otkrio više detalja o njihovoj vezi, a na pitanje novinara kako je došlo do svađe, Vidić je rekao da je među njima vladala velika netrpeljivost. Ko poznaje Vidića zna da su njegove reči često precenjene, a te procene često netačne. Naime, poznavaoci su rekli da je Čeka na proslavi rođendana 2018. dala Vidiću iskrene savete, ali da ju je Vidić pogrešno protumačio i vređao, a navodno je pomenuo i njenu ćerku Anastasiju.