Svetlana Ceca Ražnatović doživjela nešto o čemu će se dugo pričati! Pogledajte šta se desilo poznatoj pjevačici! (FOTO) – Alternativa

Svetlana Ceca Ražnatović doživjela nešto o čemu će se dugo pričati! Pogledajte šta se desilo poznatoj pjevačici! (FOTO)

Kao što i sami znate iz dana u dan nam dolaze nove informacije o mnogim poznatim medijskim ličnostima. Međutim ono što medije najviše znama u posljednje vrijeme su pjevači.

Pored pjevača glavna meta medija su vlasnici i poznati direktori kao i sve medijske ličnopsti koji se iz dana u dan prikazuju na televiziji.

Naime kako su mnogi primjetili Ceca je jako bila nepažljiva sa svojim ružem koji joj se preslikao i nazube i ona to nije ni primjetila i svi su vidjeli to ali je čudno jer joj niko nije rekao za to ni ti je upozorio da ukloni.

Mnogi smatraju da je ona ovo uradila na brzinu jer je žurila da izađe na binu pa je takva i počela odmah da pjeva ne mareći što joj se to nalazi na usnama i zubima.

Ona je prije par dana bila jako dobro i jako dobro je izgledala. Šta je navelo na to žuri i da tako nanese šminku mnogi se pitaju. Ona je imala malo tamniju nijansu ruža i taj ruž koji je nanesen u debelom sloju se oslikao na njenim zubima.

Jako je lijepo izgledala. Imala je na sebi kaput koji je super stojao i svi su se složili sa tom činjenicom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *